sobota, 29. december 2012

Odštevanje

Ja, sedaj je čas za odštevanje - koliko dni še. Pa ne samo do novega leta, ampak tudi do poroda. Pri nas je to sedaj vroča tema. Ko izračunaš datum poroda, se ti zdi daleč - tam nekje. Nato pa na hitro mine. Manjka mi le še teden dni. Ko hodim naokoli, velikokrat slišim, zakaj ne bi raje počivala, pa ne hodi predaleč, a imaš s seboj telefon, če boš kaj rabila kar pokliči. No, saj ne da mi ne paše ležanje, sedaj bolj kot kdaj koli prej. Le, da je tudi v gibanju in svežem zraku nekaj. Edina stvar, ki se jo izogibam, je vožnja z avtomobilom, saj se mi zdi, da ne obvladam vsega (pogled nazaj je zelo omejen, pa nočna vožnja je sedaj grozna). Kadar po telefonu kličem moža, je njegova prva misel nenavadna bolečina - popadki, če me on kliče in se takoj ne oglasim, je že panika.

Jaz pa bi rada še uživala v zadnjih dnevih nosečnosti in si nabrala moči za porod in materinstvo v drugo. Ne želim si še roditi, drugo leto bo pravi čas.

2 komentarja:

  1. Imaš prav. Nič se ti ne mudi. No, zdaj smo že v novem letu...ampak uživaj še zadnje trenutke ko si 2v1. Vem kako je bilo in vem kako je zdaj, ko imam dva sončka. Lušno.

    OdgovoriIzbriši
  2. Pozdravljena.
    Pri meni te čaka nagrada.

    OdgovoriIzbriši