sreda, 25. januar 2012

Darilo za rojstni dan

No, končno mi je uspelo dokončati darilo za mojega malega bratranca. No, ja ni več tako majhen, star bo 9 let, a je najmlajši. Danes sem samo sestavila, kar sem že pred časom zrezala. Enostavno nisem imela časa, ker preveč letam okoli dohtarjev. Upam, da jih bom za nekaj časa prenehala obiskovat, ker tam ni nič lepega in kljub dolgemu čakanju v ambulantah ne morem ustvarjati. Enostavno se počutim v ambulanti še bolj bolana kot v resnici sem. A kaj češ, če nimaš debele denarnice, čakaš in čakaš, dokler ne dočakaš.
Ker je bratranec pričel kuhati, mu bom danes poleg vsega podarila tudi zvezek v katerega bo skrbno zapisoval svoje kuharske recepte in nalepil še tiste, ki sem mu jih dala pred časom, saj se mu potikajo vsepovsod, tako pa jih bo imel na enem mestu. Zvezek sem okrasila z napisom in muffinom. Poleg sodi seveda tudi čestitka, ki jo je izbral moj ljubi sinek, ki danes samo čaka, da gre na torto, saj ni rojstnega dne brez torte.
Jutri, pa gremo na kratke počitnice. Pred obiskom toplic se ustavimo še v šoping centru po pustno oblačilo za našega spajdermena, mama bo zavila v Art trade, ati pa mini motorje in bomo one happy family.

sreda, 18. januar 2012

Statistika zadnejga tedna

Kljub mojim dobrim namenom, da bom dvakrat na teden objavljala novosti, se to ni izšlo, ker sem zbolela. In takrat nimam ustvarjalnega duha. Takoj, ko sem se počutila bolje, se je vrnila tudi ustvarjalna žilca. No, izdelkov, še ne bom pokazala, ker jih dobitnica še ni prejela.
Včeraj sem izkoristila koristno s prijetnim, ko sem bila službeno v Mariboru. Standard, sem šla eno uro prej, da sem potešila svoj firbec in stanjšala denarnico v Beadsiju (ne veliko), pa sinku sem kupila copate kužke, ker ima mami muce in jih večino časa on nosi. No kupila sem si končno paper cutter oz. rezalec papirja, ko sem ga razvila sem prvi hip bila mal razočarana, ampak sedaj nič več. Ni fiksiran kot običajni. Podlaga je posebej, nož z merilom pa posebej. Tako, da bom lahko rezala tudi ta velike pole papirja čist na ravno. Pa ene rožce za čestitke. Paper cutter sem s sinom že sprobala, ker je oba matral Firbec

ponedeljek, 9. januar 2012

Končno

Ja, končno sem našla pogum, da mojo dolgoletno tiho željo realiziram. In imam svoj blog, upam, da bom pridno objavljala (štiri objave na mesec - za začetek).